NAPOMENA:
Ukoliko ne možete izvršiti direktan pregled pdf fajla u webpregledniku, potrebno je da prethodno izvršite download istog.
Name
Parent Directory
Biološki aktivni sastojci hrane.doc
Biološki procesi obrade otpadnih voda.doc
Dostignuća u tehnologiji ugljikohidrata.pdf
Makro i mikro elementi u hrani i biološkim procesima.doc
Mikrobiologija namirnica.doc
Modeliranje i optimiranje u prehrambenom inženjerstvu.pdf
Nove spoznaje u tehnologiji ulja i masti.doc
Odabrana poglavlja prehrambeno-procesnog inženjerstva.doc
Odabrana poglavlja tehnologije alkoholnih i bezalkoholnih pića.doc
Odabrana poglavlja u tehnologiji mlijeka i mliječnih proizvoda.doc
Odabrane teme iz toksikologije hrane.docx
Održive tehnologije u prehrambeno-procesnom inženjerstvu.doc
Planiranje i optimizacija eksperimentalnih istraživanja.doc
Procesi kristalizacije u hrani.doc
Proizvodnja dodataka prehrani.doc
Racionalizacija energetskih utrošaka u procesima prehrambene industrije.docx
Savremene metode u analizi bioaktivnih suspstanci.doc
Sistemi kvaliteta u proizvodnji hrane.docx
Tehnologija autohtonih prehrambenih proizvoda.doc
Upravljanje procesima promjena svježeg voća i povrća.docx